Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Návrhář střech Inovin

Co je nového v Návrháři: Nové nápovědy

21. 10. 2024

Z našich uživatelských testování vyplynulo, že někteří uživatelé si nebyli vždy jisti, jak správně nastavit určité parametry v Návrháři střech, aby výsledek co nejlépe odpovídal možnostem aplikace. Mnozí se potýkali s otázkou, jak konkrétní nastavení ovlivní finální podobu střechy nebo fasády, a to často vedlo k nejistotě během práce s aplikací.


Nové krátké videonápovědy a rychlé textové tipy

Abychom vám usnadnili celý proces vytváření vizualizací, přidali jsme do aplikace krátké videonápovědy, které názorně a rychle ukazují, jak správně postupovat v jednotlivých krocích. Každé video se zaměřuje na konkrétní úkol, ať už se jedná o nastavení délky střechy, úprava perspektivy či výběr konkrétní krytiny/omítky, apod. Tyto videonávody jsou přímo integrované do každého kroku, což znamená, že kdykoli budete potřebovat pomoc, můžete se na ně rychle podívat a pokračovat v práci bez přerušení.

Obr.1: V každém kroku si můžete prohlédnout názornou a rychlou videonápovědu 



U klíčových prvků nastavení jsme také přidali rychlé textové nápovědy, které doplňují a rozšiřují informace k daným krokům. Tyto krátké vysvětlivky vám pomohou lépe pochopit jednotlivá nastavení a jejich vliv na vizualizaci. Tak budete mít vždy jasno v tom, co který parametr dělá, a jakým způsobem změní výsledek.

Obr.2: Není jasné, jak dál pokračovat? Klikněte na "i" a dozvíte se více informací.


Pohodlí a jistota pro uživatele

Doufáme, že díky těmto vylepšením se při práci s naší aplikací budete cítit mnohem jistěji. Už nemusíte přemýšlet nad tím, zda vše nastavujete správně – můžete se jednoduše spolehnout na rychlou pomoc v podobě videonávodů a textových tipů. Naším cílem je, aby vás proces tvorby vizualizace bavil a přinesl vám dokonalý výsledek bez jakýchkoli pochybností.


Navštivte INOVIN.cz a objevte všechny nové funkce na jednom místě!












Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků