Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Návrhář střech Inovin

Co je nového v Návrháři: Návrhář Premium

21. 10. 2024

Jednou z hlavních předností naší aplikace je široká nabídka stovek střešních krytin v různých barevných provedeních, kterou mohou uživatelé zdarma vyzkoušet. Tato rozsáhlá kolekce krytin vám umožňuje snadno experimentovat s barvami a materiály, abyste našli tu nejlepší a nejhezčí krytinu pro váš dům.

Proč si přikoupit další krytiny?

Pokud si stále nejste jistí, jakou krytinu zvolit, nebo máte chuť vyzkoušet i jiné krytiny od dalších výrobců, než které jsou zahrnuty v základní bezplatné verzi, máme pro vás řešení. Návrhář Premium vám umožní přikoupit střešní krytiny od dalších renomovaných výrobců, kteří nejsou zahrnuti v bezplatné nabídce. Tato možnost je ideální pro ty, kteří mají specifické požadavky na materiály nebo značky, a chtějí se ujistit, že jejich výběr bude opravdu odpovídat jejich představám. Přikoupení dalších krytin je za drobný poplatek, ale poskytuje vám naprostou svobodu ve výběru materiálu a designu střechy.



Obr.1: Mezi nově přidanými výrobci krytin najdete např. Tondach, Röben, Ruukki, Comax, Katepal a další...



Rozšiřujeme nabídku pro vaše potřeby

Věříme, že toto rozšíření katalogu uvítáte, a pokud o tuto doplňkovou službu bude zájem, rádi postupně přidáme do nabídky další výrobce a nové typy střešních krytin. Tím vám umožníme ještě větší flexibilitu při návrhu střechy. Pro přístup k rozšířené nabídce střešních krytin využijte nabídku Návrhář Premium, kde naleznete veškeré informace o výběru krytin a způsobu platby.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu a doufáme, že vám rozšířená nabídka pomůže najít tu nejlepší střechu pro váš domov!

Obr.2: V jednom výrobce balíčku najdete různé modely krytin v různých barevných variantách




Navštivte INOVIN.cz a objevte všechny nové funkce na jednom místě!













Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků