Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Návrhář střech Inovin

Co je nového v Návrháři: Průvodce novou střechou

21. 10. 2024

S radostí vám představujeme naši novou aplikaci Průvodce novou střechou, která se stane nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo plánuje novou střechu nebo opravit starou. Ať už jste teprve ve fázi plánování nové střechy nebo jste dál, Průvodce vám poskytne všechny potřebné informace na jednom místě a hned.


Kompletní přehled informací na jednom místě

Jedním z hlavních důvodů, proč jsme vytvořili tuto aplikaci, je to, že proces výběru a realizace střechy zahrnuje mnoho aspektů, o kterých si lidé často neuvědomují, že je potřebují řešit. Průvodce novou střechou nabízí nejen odpovědi na otázky, které si možná kladete nyní, ale i na ty, které se objeví, jakmile se do problematiky ponoříte ještě hlouběji. Čím hlouběji budete, tím více se budete v množství nových informací ztrácet. Průvodce novou střechou bude váš pevný bod o který se můžete opřít.


Knihovna plná cenných článků

Stěžejním prvkem aplikace je naše rozsáhlá knihovna článků, kterou jsme sestavili na základě našich mnohaletých zkušeností se střechami. V této knihovně najdete články, které vám pomohou s výběrem správné střešní krytiny, detailně popisují výhody a nevýhody různých materiálů a radí, jakým způsobem ušetřit – a to bez zbytečných kompromisů, které by mohly ohrozit kvalitu střechy.

Obr.2: Ukázka z knihovny článků Průvodce novou střechou


Užitečné rady a tipy

Kromě toho se v knihovně dozvíte, jak najít vhodného řemeslníka, jakým způsobem sepsat smlouvy, na co si dát pozor při realizaci a jak řešit případné reklamace. Tyto informace vám mohou ušetřit nejen čas, ale i značné náklady při realizaci střechy.


Obr.3: Ukázka PREMIUM článku, který si můžete ZDARMA přečíst celý.

Přečíst si kázkový PREMIUM článek ZDARMA !



Prémiový přístup a doplňkové informace

Pokud se rozhodnete pro zaplacení Průvodce novou střechou, získáte přístup nejen ke knihovně plné užitečných článků, ale také k doplňkovým informacím, které jsou přímo v aplikaci Návrhář střech. To znamená, že budete mít kdykoliv přehled o všech technických specifikacích krytin a dalších materiálů, které při návrhu střechy použijete.

Obr.4: S Průvodcem novou střechou získáte rychlý přístup k zajímavým údajům


Investice, která se vyplatí

Poplatek za přístup k Průvodci novou střechou je jen malou částí toho, co můžete ušetřit při stavbě střechy, která vás může stát i statisíce korun. S těmito znalostmi se vyhnete nákladným chybám a zbytečným problémům, které by vás mohly stát mnohem víc. Za cenu jedné knihy získáte neocenitelné informace a podporu, které se vám při realizaci střechy rozhodně vyplatí.

Neváhejte a objevte Průvodce novou střechou – váš nepostradatelný pomocník při stavbě nebo rekonstrukci střechy!




Navštivte INOVIN.cz a objevte všechny nové funkce na jednom místě!










Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků