Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Návrhář střech Inovin

Co je nového v Návrháři: Novinky pod lupou

21. 10. 2024

Nově najdete naši aplikaci Návrhář střech a fasád INOVIN na nové doméně www.INOVIN.cz, kde také najdete všechny důležité informace o aplikaci. Na novém místě získáte nejen přístup k podrobným informacím o funkcích aplikace, ale také k premium obsahu, který vám umožní využít plného potenciálu aplikace Návrhář INOVIN pro vytváření vizualizací střechy a fasády.

Co vše se podařilo v naší aplikaci Návrhář INOVIN vylepšit a jaké nové funkce obsahuje?


1. Responzivní design a nové boční menu

Naše aplikace je nyní plně responzivní, což znamená, že si ji můžete užít na jakémkoliv zařízení – ať už používáte stolní počítač, tablet nebo mobilní telefon. Díky novému vyjížděcímu bočnímu menu je navigace mnohem jednodušší a nabízí větší pracovní plochu pro návrh vašich projektů.

Více informací

Obr.1: Pracovní prostředí je čistší a využíváte plnou velikost obrazovky. Obr.2: Nové vyjíždějící menu


2. Vylepšené UX – intuitivní a rychlé ovládání

V rámci vylepšení jsme se zaměřili na uživatelskou přívětivost (UX). Aplikace nyní nabízí intuitivnější a rychlejší ovládání, což vám umožní snadno procházet jednotlivými kroky vizualizace a rychle dosáhnout požadovaného výsledku. Jedná se např. o automatické zoomování menších ploch, lepší práce při editaci ploch, apod.)


3. Vylepšená AI detekce střechy a fasády

Další zlepšení přichází s vylepšenou AI detekcí střechy a fasády. Nyní aplikace přesněji rozpozná tvary a rozměry střechy i fasády na vašem domě, což zvyšuje přesnost vizualizací a ušetří vám čas při manuálních úpravách.


4. Nové nápovědy a videonávody

Pro větší pohodlí uživatelů jsme přidali nové nápovědy a videonávody, které vás krok za krokem provedou celým procesem tvorby vizualizace. Ať už si nejste jisti nastavením, nebo jen chcete zrychlit svou práci, tyto nástroje vám rychle a názorně pomohou.

Více informací

Obr.3: Textové nápovědy zobrazíte klikem na "i". Obr.4: Nové videonápovědy naleznete v každém kroku nastavení vizualizace.


5. Snadnější sdílení a tisk díky PDF

Sdílení vašich hotových návrhů je nyní jednodušší než kdy dříve. Vizualizace střechy nebo fasády můžete sdílet pomocí online odkazu nebo si je stáhnout v PDF formátu, který je vhodný pro tisk či zaslání rodině a přátelům. Součástí PDF jsou i doplňkové informace o použitých materiálech.

Více informací

Hotové vizualizace můžete uložit a sdílet pomocí: Obr.5: Odkazu Obr.6: PDF souboru


6. Nově i vizualizace fasády

Velkou novinkou v aplikaci je možnost vizualizace fasády. Nyní můžete upravit nejen střechu, ale i fasádu vašeho domu – vybírat můžete z různých omítek a dekorů, jako je dřevo nebo kámen, a to vše přímo na modelu vašeho domu.

Více informací



Obr.7: Originální foto Obr.8: Změna barvy fasády Obr.9-11: Použití různých textur (např. dřevo, kámen, cihla,...)


7. Průvodce novou střechou

Průvodce novou střechou je nová aplikace, která je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo plánuje novou střechu nebo opravit starou. Ať už jste teprve ve fázi plánování nové střechy nebo jste dál, Průvodce vám poskytne všechny potřebné informace na jednom místě a hned. Průvodce novou střechou nabízí nejen odpovědi na otázky, které si možná kladete nyní, ale i na ty, které se objeví, jakmile se do problematiky ponoříte ještě hlouběji. Čím hlouběji budete, tím více se budete v množství nových informací ztrácet. Průvodce novou střechou bude váš pevný bod o který se můžete opřít.

Více informací

Obr.12: Desítky užitečných článků najdete v sekcích: Střecha a krytina, Montáž a údržba, Ceny a slevy, Řemeslníci, Dokumenty a smlouvy,... 


8. Návrhář PREMIUM

Pokud si stále nejste jistí, jakou krytinu od jakého výrobce zvolit, nebo máte chuť vyzkoušet i jiné krytiny od dalších výrobců, než které jsou zahrnuty v základní bezplatné verzi Návrháře, máme pro vás řešení. Návrhář Premium vám umožní přikoupit střešní krytiny od dalších renomovaných výrobců, kteří nejsou zahrnuti v bezplatné nabídce. Tato možnost je ideální pro ty, kteří mají specifické požadavky na materiály nebo značky, a chtějí se ujistit, že jejich výběr bude opravdu odpovídat jejich představám. Přikoupení dalších krytin je za drobný poplatek, ale poskytuje vám naprostou svobodu ve výběru materiálu a designu střechy. Na střeše tak můžete nově vyzkoušet krytiny od značek TondachRöben, Ruukki, Střechy Comax, Katepal, Isola a další. 

Více informací

Obr.13: Mezi nově přidanými výrobci krytin najdete např. Tondach, Röben, Ruukki, Comax, Katepal a další...


9. Opravy a vylepšená rychlost

Na závěr bychom rádi zmínili, že jsme opravili několik drobných chyb a optimalizovali aplikaci pro rychlejší načítání a práci. Nyní je celkový zážitek při navrhování střech a fasád ještě plynulejší a efektivnější.


Navštivte INOVIN.cz a objevte všechny nové funkce na jednom místě!















Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků