Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Střešní krytina výhodně: Beta v povrchové úpravě Samet nyní se slevou 37 %!

2. 10. 2024

Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, přichází skvělá příležitost, jak ušetřit a zároveň zajistit domovu kvalitní ochranu na dlouhá léta. Střešní krytina Beta v povrchové úpravě Samet nabízí kombinaci moderního vzhledu, funkčnosti a odolnosti, což z ní činí ideální volbu pro každou střechu.

Střešní krytina Beta v povrchové úpravě Samet obsahuje tři ochranné vrstvy. Poskytuje ochranu proti usazování nečistot, zabraňuje tvorbě mechu a lišejníků. Stojí za ní také výborná mrazuvzdornost, nízká nasákavost, vysoký akustický útlum a dlouhá životnost. Krytina je dostupná ve čtyřech atraktivních barevných variantách: cihlové, višňové, hnědé a černé. Díky této rozmanitosti si snadno vyberete tu správnou barvu, která bude ladit s fasádou domu.

Nyní je ten správný čas udělat krok k bezstarostné budoucnosti střechy. Teď můžete využít slevu 37 % na střešní krytinu Beta v povrchové úpravě Samet. To znamená, že můžete získat nejen skvělou kvalitu a moderní design, ale také výraznou úsporu při renovaci nebo výstavbě vaší nové střechy.

Spočítejte si cenu a zjistěte, jak výhodná nová střecha může být  

Chcete vědět, kolik vás bude stát nová střecha? Na webových stránkách KM Beta
naleznete jednoduchý kalkulátor, který vám umožní během několika kliknutí spočítat cenu střechy a zjistit spotřebu materiálu.
 
Krytinu KM Beta Samet teď koupíte výhodněji
Krytinu KM Beta Samet teď koupíte výhodněji














Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků