Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Podzimní změny ve výrobě plechových krytin SATJAM

21. 10. 2024

Povodňová situace ze září letošního roku zasáhla i českého výrobce plechových střech, společnost SATJAM. Portfolio plechových krytin a doplňkového sortimentu proto doznalo několika aktuálních úprav.
Nejzásadnější změnou je ukončení výroby maloformátové krytiny SATJAM Bond Metalic a všech jejích doplňků. Jako alternativu lze zvolit krytinu Taurus Modul. Jedná se rovněž o maloformátovou krytinu, ovšem s délkou čítající dvě řady prolisů. K dispozici je ve variantě z oceli a hliníku. Zrušena byla také výroba trapézového plechu SAT40 o stavební šíři 915 mm. Náhradou je trapézový plech SAT40 N se stavební šířkou 960 mm. Po krátkém přerušení se také chystá opětovné spuštění výroby dočasně pozastavené krytiny SATJAM Rombo Metalic. Její obnovení se očekává v průběhu několika následujících týdnů.


Namísto zrušené krytiny lze zvolit jako alternativu maloformátovou krytinu SATJAM Taurus Modul v provedení z oceli či hliníku.
Namísto zrušené krytiny lze zvolit jako alternativu maloformátovou krytinu SATJAM Taurus Modul v provedení z oceli či hliníku.

 

Ke změnám došlo také v sortimentu odvětrávacích komínků a anténních prostupů. Ty budou postupně nahrazeny novými typy. Pro profilované krytiny SATJAM Roof a Trend je určen společný odvětrávací komínek SC-TR-OKI, pro rovné krytiny SATJAM Rapid, Rombo, Flat a Šindel je nyní nově k dispozici rovněž společný odvětrávací komínek, a to R-OKI. Uvedené změny se postupně promítnou také do anténních prostupů.

Všechny uvedené změny jsou již zahrnuty v aktualizovaném ceníku, který je dostupný na www.satjam.cz/ceniky.




Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků