Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Krovy a dřevěné konstrukce

KH Logo

KH OBLOUKY s.r.o.
Záhumenní 505
747 22 Dolní Benešov

https://www.oblouky.cz/

Obloukové vchodové přístřešky

13. 9. 2024

Téměř každý domov si zaslouží elegantní a funkční přístřešek nad vchodovými dveřmi, vjezdem či schodištěm. Kvalitně zpracované přístřešky, vyrobené z lepeného lamelového dřeva (LLD), splňují všechny požadavky na ochranu a estetiku. Polykarbonátové desky, které kryjí tyto konstrukce, nejen chrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami, ale také prosvětlují celý vchodový prostor, čímž dodávají přístřeškům lehkost a vzdušnost.

Lepené lamelové dřevo (LLD) je materiál, který poskytuje mnohem vyšší stabilitu, tuhost a pevnost ve srovnání s jednoduchým masivním dřevem nebo lehkými hliníkovými konstrukcemi. Díky technologii LLD je na minimum eliminováno případné praskání dřevěné konstrukce, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost našich přístřešků. Tato technologie také umožňuje vytvářet obloukové tvary, které dodávají přístřeškům nezaměnitelný vzhled a estetickou hodnotu.

Více o technologii výroby firmy KH OBLOUKY jsme psali v našem článku.



Dřevěný přístřešek dodá fasádě domu unikátní designový prvek


Modely přístřešků

Nabídka firmy KH OBLOUKY zahrnuje dva standardní typy přístřešků, které vyhovují různým potřebám a prostorovým možnostem. Pro ty, kteří pak hledají specifické řešení, výrobce nabízí také výrobu přístřešků dle individuálních rozměrů a požadavků.

Královský model v šířce 2 metry je ideální pro větší vstupy nebo prostory, kde je zapotřebí širší krytí.

Standardní model s šířkou 1,6 metru je vhodný pro menší vstupy a poskytuje dostatečnou ochranu při zachování kompaktní velikosti.


Dřevěný přístřešek přidá fasádě domu unikátní designový prvek
Standardní kompaktní model přístřešku

Jednoduchá instalace nejen svépomocí

Každá konstrukce je dodávána jako surová bez nátěru a v rozloženém stavu na díly, podobně jako stavebnice, a obsahuje podrobný montážní návod. Pro zákazníky, kteří preferují kompletní servis, je také možnost provedení ochranného nátěru a montáže přístřešku přímo na místě kdekoliv po celé České republice.

Firma KH OBLOUKY ráda zpracuje návrh a následně výrobu a montáž dle individuálních požadavků zákazníka. Tímto způsobem umí splnit i ty nejnáročnější představy a potřeby klientů.

Luxusní přístřešky z lepeného lamelového dřeva představují ideální kombinaci funkčnosti, odolnosti a estetického vzhledu. Díky použití kvalitních materiálů a pokročilé technologie LLD se jedná o investici, která se vyplatí. Přístřešky nejen ochrání váš vstup před nepřízní počasí, ale také zvýší celkový estetický dojem z vašeho domova.

Chci u vás poptat



Vaše osobní údaje (firma, jméno, email, telefon, adresa stavby, projekt) zpracováváme a držíme pouze za účelem vytvoření nabídky na materiál – což je Váš i náš oprávněný zájem.
Další informace se dozvíte v našich Zásadách zpracování údajů.





Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků