Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KMB logo

KM Beta a.s.

Brněnská 619/59a
695 03 Hodonín

www.kmbeta.cz

KM Beta uvádí na trh Samet, nyní s dárkem

21. 6. 2024

Na oslavu první výroby svých betonových střešních tašek v České republice uvádí KM Beta na trh novou hladkou povrchovou úpravu s názvem Samet. Nyní v akci. Při nákupu střešní krytiny Beta v povrchové úpravě Samet získáte dárek zdarma. 

Tradice výroby střešních tašek KM Beta sahá na území Československa, kdy začala jako vůbec první průmyslově vyrábět betonovou krytinu. Začalo se ve výrobním závodě v Bzenci-Přívoze, dále se produkce rozšířila o fabriku v Kyjově. Oba výrobní závody patří pod společnost KM Beta. Od počátku své výroby se produkty dočkaly desítek vylepšení a stále ukazují, jak má vypadat funkční a kvalitní střecha.


KM Beta představuje novou povrchovou úpravu
KM Beta představuje novou povrchovou úpravu


Teď jde KM Beta ještě dál

Se záměrem maximalizovat užitnou hodnotu svých střešních tašek, KM Beta spouští výrobu střešních tašek Beta v hladké povrchové úpravě Samet. Vznikla z etablované hladké povrchové úpravě Prima, rozdíl mezi nimi spočívá v lesklosti. Kdy povrchová úprava Prima je lesklá a Samet matná. Nejenže obě hladké úpravy vytvářejí zajímavou hru světla a stínů, ale také ukazují, jak má vypadat odolná střecha. Pro své funkční a estetické vlastnosti sednou ke každé stavbě, ať už se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.


Betonové tašky spojují estetiku s funkčností
Betonová střešní taška Beta Samet spojuje estetiku s funkčností

Jak fungují úpravy v praxi?

Hladké povrchové úpravy od KM Beta obsahují tři ochranné vrstvy. Na čerstvý beton se nanáší vrstva velmi jemného betonu s výplní. Zaplní mikropóry betonu a pevně se spojí s podkladem a zároveň vytvoří hladký povrch. V praxi to funguje tak, že krytina opatřená hladkou úpravou zabraňuje tvorbě mechu a lišejníků. Pro investora to znamená minimální údržbu, maximální komfort.


S betonovou krytinou se nemusíte obávat mechů a lišejníků
S betonovou krytinou s hladkou úpravou chráníte střechu před mechy a lišejníky

Nyní výhodně

Při nákupu každých 100 m2  krytiny Beta v úpravě Samet získáte celoměděný pás Beta Rol zcela zdarma. Krytina Beta Samet chrání krytinu svým hladkým povrchem. Celoměděný pás Beta Rol obsahuje ionty mědi, které se na střeše uvolňují a zabraňují tak tvorbě mechu. Pravidla akce naleznete na webových stránkách KM Beta




Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků