Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Satjam

Pekařská 695/10a
155 00 Praha
email: informace@ruukki.com
web: www.ruukkistrechy.cz

Ruukki uvádí na český trh inovativní okapový systém - kombinace hranatého a půlkulatého tvaru

9. 9. 2024

Společnost Ruukki Constuction, součást skupiny SSAB, uvádí na český trh inovativní okapový systém Siba Tech. Okapový systém vhodný pro obytné i nebytové budovy, je prvním ocelovým řešením na trhu, které kombinuje výhody půlkulatých a hranatých žlabů. Jedinečná koncepce umožňuje estetické a efektivní řešení řízeného odvodu dešťové vody ze střech a stavebních konstrukcí.
Inovativní okapový systém Siba Tech je kompletní sada nově navržených prvků, které do sebe dokonale zapadají. Stejný systém se všemi svými prvky je vhodný pro mnoho typů domů, bez ohledu na to, zda chcete mít na vnější straně budovy kulatý nebo hranatý žlab. Pokročilá konstrukce dílů, výběr vysoce kvalitních materiálů a promyšlené detaily zaručují spolehlivou funkci a dlouhou životnost okapového systému.

Díky kombinaci dvou stran (kulaté a obdélníkové) zvětšuje žlabový profil účinnou plochu odtoku dešťové vody ve srovnání s tradičními řešeními, což tento odtok dešťové vody zefektivňuje. Toto modulární a efektivní řešení se snadno instaluje.

Design systému Siba Tech kombinuje tradiční s moderním
Design systému Siba Tech kombinuje tradiční s moderním

„Náš nový okapový systém je výsledkem dlouhodobého vývoje produktů a zpětné vazby od zákazníků. Jedinečná konstrukce je založena na rozsáhlém výzkumu s cílem poskytnout zákazníkům nejlepší střešní řešení ve své třídě s vysokou kvalitou a spolehlivostí. Díky modernímu designu a kombinaci dvou tvarů a typů svodů je Siba Tech nejuniverzálnějším systémem na evropském trhu,“ říká Grzegorz Pucek, obchodní ředitel Roofing Central Eastern Europe společnosti Ruukki Construction.

Systém Siba Tech je vyroben z vysoce kvalitní oceli s barevnou povrchovou úpravou GreenCoat® RWS Pro společnosti SSAB, která zajišťuje mimořádnou odolnost proti UV záření a korozi, a tím i dlouhou životnost systému. Pokročilá konstrukce svodů, spojů, těsnění, rohů a háků zajišťuje špičkovou vodotěsnost, stabilitu a odolnost systému. Velký výběr žlabových háků umožňuje instalaci systému na různé typy střech. Dostupnost kulatých i čtvercových trubek a speciálních konzol umožňuje montáž jak na tradiční stěny, tak na větrané fasády.

Naskenujte kód, podívejte se na animaci a objevte všechny funkce systému Siba Tech s hlubokými žlaby.

Siba tech QR


Štítky: Falcovaná krytina

Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků