Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Belprofile Logo

BRAVO INTERNATIONAL CZ s.r.o.


Pod Rénou 1609/1,
Ivančice, 664 91, ČR

https://belprofile.eu/cz/


Bravo International CZ – silný hráč na evropském trhu plechových střešních krytin

7. 10. 2024

Společnost Bravo International CZ je součástí prestižní mezinárodní skupiny Bravo International Group, která již více než dvě desetiletí působí na evropskému trhu v oblasti výroby a distribuce plechových střešních krytin, příslušenství a okapových systémů.
Portfolio skupiny zahrnuje širokou škálu produktů – od širokého portfolia profilů střešních krytin až po moderní fasádní systémy a další plechové prvky – navržených tak, aby splňovaly rozmanité potřeby a architektonické preference zákazníků. Skupina, se rozrostla na čtyři výrobní závody (Česká republika, Německo, Francie a Rumunsko) a šest obchodních zastoupení v rámci celé Evropy, které jsou součástí velmi dobře fungující logistické sítě, jíž se daří pokrývat neustále se zvyšující nároky svých zákazníků.


Kvalitní české krytiny vyráběné nedaleko Brna

Bravo International CZ byla založena v roce 2011 jako druhý článek této rychle se rozšiřující výrobní a prodejní sítě se zaměřením na trhy Slovenska, Rakouska, Polska a samozřejmě České republiky. Díky silnému propojení s evropskými partnery a hlavnímu sídlu skupiny ve Vídni, Bravo International CZ rychle a efektivně reaguje na potřeby zákazníků a dodává produkty nejvyšší kvality, které zároveň splňují nejvyšší standardy udržitelnosti, estetiky a funkčnosti.

Bravo International CZ se specializuje na výrobu a prodej velkoformátových a maloformátových střešních krytin, jež jsou vyráběný nejmodernější dostupnou technologií. Nabízí komplexní střešní a fasádní systémy, okapové systémy a mnoho dalšího příslušenství, které je součástí kompletního balíčku na míru každého zákazníkova projektu. Balíček zahrnuje kompletní podporu s plánovanou investicí. Pro zajištění profesionální instalace poskytuje realizačním firmám a řemeslníkům, každoroční bezplatné certifikační školení.


Bravo International CZ sídlí v Ivančicích u Brna, kde na pozemku o rozloze 10 000 m² provozuje výrobu, logistiku a distribuci. Odtud zajišťuje zásobování obchodních partnerů ve střední Evropě. V současné době společnost zaměstnává tým 60 kolegů, kteří výrazně přispívají k úspěšnému navázání spolupráce s maloobchodními a velkoobchodními partnery nejen v České republice, ale i v zahraničí. Bravo International CZ se v České republice aktivně zapojuje do projektů společenské odpovědnosti (CSR), organizuje a podporuje sociální akce zaměřené na pomoc potřebným a lidem se zdravotním postižením.

Společnost Bravo International CZ si díky kvalitní výrobě, kontinuálnímu zavádění technologických inovací a propracované logistice stihla vybudovat silné renomé na lokálním trhu. Vývoj plechových střešních krytin je formován mnoha faktory, jako jsou například rozvoj stavebních technologií, které zohledňují klimatické podmínky, či rostoucí důraz na ochranu životního prostředí a také modernizaci a renovaci bydlení, což je důsledkem přirozených změn i v architektonickém stylu. Veškerá produkce společnosti je již nyní plně recyklovatelná, čímž přispívá k udržitelnější budoucnosti a ekologické odpovědnosti. Díky moderním výrobním postupům a inovativním technologiím se společnosti daří minimalizovat negativní dopady na životní prostředí.

Společnost se aktivně podílí na klíčových iniciativách skupiny Bravo International Group zaměřených na udržitelné podnikání, využívání recyklovatelných materiálů, odpovědné nakládání s odpady a snižování uhlíkové stopy ve výrobě a dopravě.


Zastřešíme každý projekt

Produktové portfolio společnosti pokrývá celý segment trhu, od kutilů až po profesionály. Nabízí cenově dostupné produkty pod značkou SMART cover solution, jakož i prémiové produkty pod značkou BELPROFILE.

SMART cover solution produkty jsou ideální volbou pro ty, jež hledají jednoduchá, esteticky atraktivní a praktická řešení, která si umí sami zrealizovat. Nabízí řadu výhod v oblasti kvality, designu, odolnosti a životnosti, což z nich činí preferovanou volbu mezi kutily.

BELPROFILE nabízí více jak 20 let produkty garantující evropské standardy kvality, bezúdržbovou a dlouhou životnost v různých profilech a barvách, bez kompromisní kvalitu s nadčasovým designem. Produkty jsou vyráběny z ocelového pozinkovaného plechu, dodávají se v široké škále profilů, tlouštěk, v celkem 21 barevných variantách a ve 4 nejkvalitnějších povrchových úpravách.

Krytina BRAVO RESIDENTIAL Royal BigStone
Velkoformátová krytina BELPROFILE Royal (RAL 9005, povrchová úprava BigStone)

Plochá zaklapávací krytina Click Flat
Střešní systém BELPROFILE Click Flat (RAL 7024, povrchová úprava SandShape)

Maloformátová strřešní krytina Quadra Plus (RAL 7016, povrchová úprava ALU Emboss)



Rozdělili jsme více než 45 článků nabitých informacemi o střechách do přehledných témat, která vám
rychle pomohou se v problematice vyznat. Nestrácejte čas hledáním a mějte vše na jednom místě.

Rubriky článků